Open Dag Brandweer Vriezenveen 2019!

Zaterdag 14 september hield Brandweer Twente van 11.00 tot 16.00 uur een open dag in en rondom de verbouwde brandweerkazerne van Vriezenveen. Die dag stonden de deuren van de kazerne open en kon het grote publiek een kijkje nemen in het leven van de brandweer. De brandweerkazerne van Vriezenveen is eind vorig jaar verbouwd en voldoet daarmee aan de eisen die aan een moderne kazerne gesteld worden. De kleedruimte en kantine zijn verplaatst en de kazerne is nu geschikt voor het principe schoon werken. Vriezenveen bestaat dit jaar 650 jaar, in het dorp worden de gehele week allerlei activiteiten georganiseerd. Daarnaast is de brandweer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Reden genoeg om een open dag te organiseren”, aldus Arjan Webbink, kazernecoördinator van Vriezenveen.